Skip to main content

 

Actueel notarieel nieuws Notariskantoor Riteco Oldenzaal

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws met korte en bondige berichten uit het notariaat. Handige tips voor zaken op het gebied van huis en hypotheek, ondernemingsrecht of personen- en familierecht.

Trouwen in gemeenschap van goederen?

Vroeger, voor 1 januari 2018, trouwde je automatisch in gemeenschap van goederen. De regels zijn echter veranderd.

Verschillende soorten testamenten

Je kunt zelf bepalen wat er met jouw nalatenschap gebeurt door dit vast te leggen in een testament.

Digitale nalatenschap

Het is aan te raden om te bepalen wat er na uw overlijden gebeurt met uw Facebook, Twitter, LinkedIn en andere online accounts. Wilt u uw profiel verwijderen of wilt u een gedenkpagina?

Geld lenen van familie

Als de kopers van een woning niet voor de gehele koopsom een geldlening van de bank kunnen krijgen, kan een familiehypotheek een uitkomst zijn.

De wet en alimentatie

Indien men uit elkaar gaat, kan door één van de echtgenoten aanspraak worden gemaakt op een bijdrage in het levensonderhoud, partneralimentatie.

Waarom je nooit te jong bent voor een testament

Je bent eigenlijk nooit te jong voor een testament. In de praktijk is het wel zo dat mensen op leeftijd vaak om een andere reden een testament maken dan jongere mensen.

Verkopers van woningen: houd je aan je informatieplicht

Als verkoper van een woning heb je een informatieplicht. Dit betekent dat je de koper moet informeren over alle zaken die invloed kunnen hebben op de waarde van het huis, of een toekomstige verkoop in de weg kunnen zitten.

Samengestelde gezinnen: onvoldoende bewust van de juridische regelingen bij een erfenis

Samengestelde gezinnen hebben minder vaak een testament of levenstestament, waardoor er erfrechtelijke problemen kunnen ontstaan.

Wetswijziging: Erkenner krijgt automatisch ouderlijk gezag, samen met de moeder

Vanaf 1 januari 2023 is het verkrijgen van gezag veranderd. Voor deze ouders wordt het gemakkelijker om samen  het gezag te krijgen over de kinderen.

Moet ik de erfenis aanvaarden of juist niet?

De manier waarop u als erfgenaam een nalatenschap accepteert, bepaalt of u ook met uw eigen geld rekeningen van de overledene moet betalen. U kunt een erfenis verwerpen, zuiver aanvaarden of beneficiair aanvaarden.

Kind erkennen? Twee keer nadenken!

Zoals bekend is biologisch ouderschap niet altijd gelijk aan juridisch ouderschap. Erkenning is een manier om wettelijk ouder te worden.

Wat is uw notaris aan u verplicht?

De notaris heeft bij de uitoefening van zijn openbare functie bepaalde verplichtingen. Daarvoor heeft elke notaris een eed afgelegd, waarin hij of zij belooft zich aan een aantal verplichtingen te houden.

Schenking kort voor overlijden

oms komen mensen op het slimme idee om vlak voor overlijden nog snel schenkingen te doen, om daarmee erfbelasting te besparen voor de erfgenamen.

Erfbelasting besparen door estate planning

Een estate planner bekijkt hoe u uw vermogen fiscaal aantrekkelijk kunt overdragen aan uw toekomstige erfgenamen. Daarbij speelt de erfbelasting een belangrijke rol.

Onterving niet altijd de gewenste oplossing

Onterving komt vaker voor dan men denkt. In de praktijk heeft onterving echter niet altijd het gewenste effect.

Schenken op papier

Wilt u vermogen overdragen aan uw kinderen, maar zelf nog de beschikking houden over het vermogen? Lees dan verder.

Heeft u uw UBO's al geregistreerd?

Uit een brief van Sigrid Kaag blijkt dat bijna 1 op de 3 entiteiten nog niet haar ultimate beneficial owners (UBO’s) heeft geregistreerd.

De rol van de notaris bij het voorkomen van witwassen

Bij het oprichten van een rechtspersoon, moet de notaris vaststellen wie de uiteindelijke begunstigden (UBO’s) van die rechtspersoon zijn.

Waarom een hypotheekakte?

De meeste mensen die een hypotheek afsluiten of oversluiten, zullen zich niet echt verdiepen in de tekst van de hypotheekakte of waarom deze eigenlijk noodzakelijk is. 

Beoordeling wilsbekwaamheid

Wanneer iemand zelfstandig beslissingen kan nemen, noemen we diegene wilsbekwaam. Maar wie beoordeelt of iemand wilsbekwaam is? Is een bepaalde akte of wijziging echt iemands wil? Of de wil van iemand anders?

De onpartijdigheid van de notaris

Een kernwaarde van de notaris is zijn onpartijdigheid. Ook al wordt de opdracht door één partij gegeven, de notaris is verplicht de belangen van alle betrokken partijen te behartigen.

Onbehoorlijk bestuur en strafbaar gedrag voorkomen

Elke (sport)vereniging moet aan de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Wbtr) voldoen en zich laten inschrijven in het UBO-register. Daarnaast gelden er regels voor seksueel overschrijdend gedrag, doping en matchfixing.

De jubelton verdwijnt na dit jaar

De jubelton als belastingvrije schenking aan je kinderen voor de aankoop van een eigen woning verdwijnt definitief! Het volledige bedrag (106.671 euro) belastingvrij schenken kan alleen dit jaar nog!

Samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap of trouwen?

Wilt u uw relatie met uw partner officieel vastleggen? Dan hebt u daarvoor drie mogelijkheden: trouwen, geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract. Wat zijn de verschillen?

Samengestelde gezinnen en een overlijdensverzekering: waar moet u rekening mee houden?

Van inboedelverzekering tot aansprakelijkheidsverzekeringen: in uw leven krijgt u te maken met veel verzekeringen. Ook rondom overlijden worden vaak verzekeringen afgesloten om nabestaanden verzorgd achter te laten

Wat is wilsonbekwaamheid?

Misschien heeft u wel eens nagedacht over wat er met u gebeurt als u een ernstig ongeluk krijgt of gaat dementeren. Het kan zijn dat u dan wilsonbekwaam bent. Maar wat betekent wilsonbekwaamheid? Wie kan u wilsonbekwaam verklaren?

Familie onterven? Zelf bepalen waar je erfenis terecht komt?

Bij niet iedereen staat de familie op nummer één, maar in het huidige erfrecht zijn de mogelijkheden tot onterven beperkt. Zo kun je bijvoorbeeld je kinderen onterven, maar behouden zij nog wel altijd recht op hun zogenaamde 'legitieme portie'.

Handelen met de eigen BV vergt nauwkeurigheid

Welke belangen spelen er als de directeur-grootaandeelhouder (DGA) met zijn eigen BV handelt? In welke mate is het eigen belang daarbij aan de orde?

Scheiding, vergeet de hypotheek niet!

Bij het maken van afspraken rond een scheiding hebben ex-partners veel aan hun hoofd. Op notariskantoren komen we vaak tegen dat men iets is vergeten, en dat is de hypotheek.

Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR)

Sinds juli 2021 geldt er een nieuwe wet voor alle verenigingen en stichtingen, van groot tot klein - de WBTR. Maar wat houdt deze wet nou eigenlijk in en waarvoor is deze bedoeld?

Notaris, toegevoegd Notaris of kandidaat-Notaris?

ij Notariskantoor Riteco werken soms drie ‘soorten’ notarissen. Naast de Notaris zelf, komt u soms ook de toegevoegde Notaris of kandidaat-Notaris tegen. Maar wat is nu precies het verschil?

Vrijstellingen schenkingen en erfenissen in 2022

Ieder jaar worden op fiscaal gebied veranderingen doiorgevoerd. Zo gaan in 2022 onder meer de vrijstellingen voor schenkingen en erfenissen iets omhoog, zoals elk jaar.

Nieuwe kabinet gaat jubelton afschaffen

Na een lang formatieproces is Het nieuwe kabinet gaat vanaf 10 januari van start en in het nieuwe regeerakkoord staan belangrijke wijzigingen met betrekking tot de woningmarkt.

Levenstestament biedt oplossing, of toch niet?

De term ‘levenstestament’ hoor je tegenwoordig veel. Het levenstestament is eigenlijk gewoon een algemene volmacht. Mensen laten een dergelijke volmacht vaak maken om te zorgen dat een ander hun zaken kan behartigen als ze het zelf niet meer kunnen.

Nog dit kalenderjaar een belastingvrije schenking doen?

Heeft u nog geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om dit jaar belastingvrij te schenken? Dan heeft u nog tot het einde van het jaar de tijd!

Bedrijfsopvolgingsregeling ook mogelijk bij verhuur pand

In het algemeen is de bedrijfsopvolgingsregeling niet van toepassing op vennootschappen die onroerend goed verhuren. Echter, ook hier zijn uitzonderingen mogelijk.

Uitkoop ex-partner beter geregeld

Uit elkaar gaan kost tranen, moeite en veel geregel. Daar komt nog bij dat het ook niet eenvoudig is om – als u beiden eigenaar bent van de echtelijke woning – uw ex-partner uit te kopen als u in het huis wilt blijven wonen. Overwaarde van het huis levert daarbij de nodige problemen op.

Afwegingen bij een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een uitkomst voor ouders die daarmee in de directe omgeving van één van hun kinderen kunnen wonen. Er zijn drie mogelijkheden die in de meeste gevallen benut kunnen worden zonder omgevingsvergunning.

Testament maken, regels en procedures

Het is bekend dat veel mensen de tijd nemen alvorens ze de notaris bellen om een afspraak te maken voor hun testament. Maar als de stap naar de notaris is gezet, is het ook belangrijk om rustig de tijd te nemen alvorens het testament te gaan tekenen, en alle procedures in acht te nemen.

Eigen woning en niet-samenlevende partners

Sinds de eeuwwisseling hoeven echtgenoten niet meer samen te wonen op hetzelfde adres. Voor trouwlustigen die ieder hun eigen vrijheid wilden behouden was de nieuwe regeling een uitkomst.

Hoe oud is uw testament?

Een testament maak je niet voor de rest van je leven. Partners kunnen komen en gaan, kinderen, schoonkinderen of familieleden raken uit de gratie en ook de wet of uw vermogen kan veranderen.

Statutaire onbevoegdheid bestuur

Of statuten van een vereniging, stichting of bv rechtsgeldig zijn aangepast, hangt in sterke mate af van wat daarover in de voorafgaande versie van de statuten was vastgelegd.

Minderheidsaandeelhouders tegenover meerderheidsaandeelhouder

‘Levenstestament’ is de moderne naam voor een algemene volmacht. De algemene volmacht stelt iemand anders in staat om voor u te zorgen, als u dat zelf niet meer kan.

Levenstestament niet altijd geaccepteerd

‘Levenstestament’ is de moderne naam voor een algemene volmacht. De algemene volmacht stelt iemand anders in staat om voor u te zorgen, als u dat zelf niet meer kan.

Notaris treedt ook op als mediator

Veel mensen kennen de notaris van de aankoop van hun huis, een hypotheek of testament. Het is minder bekend dat de notaris ook geregeld als mediator optreedt.

Fiscale gevolgen bij tweede huis

Bent u in het bezit van een tweede huis? Dan wordt het bezit daarvan belast in box 3, de box waarin ook uw spaargeld wordt belast.

De familiehypotheek

Wie geld wil lenen bij de bank moet aan strenge voorwaarden voldoen. Soms kunnen ouders uitkomst bieden met behulp van een familiehypotheek.

Wat zijn de verschillen tussen een samenlevingscontract en geregistreerd partnerschap

Voor een samenlevingscontract moet je naar de notaris. Voor een geregistreerd partnerschap moet je in eerste instantie naar de ambtenaar van de burgerlijke stand én daarna nog naar de notaris voor de partnerschapsvoorwaarden.

Bewind en Alimentatie

In testamenten nemen ouders regelmatig een bewindregeling op. Meestal is het hun bedoeling om de kinderen pas op latere leeftijd de beschikking te geven over de erfenis.

Kinderloos en geen testament? Denk aan de rampenclausule!

Veel gehuwde en kinderloze stellen verkeren in de veronderstelling dat zij geen testament nodig hebben. ‘We zijn volgens de wet toch al elkaars erfgenaam?’.

Samenwoner kreeg investering in gezamenlijke woning niet terug

Samenwoners met een gezamenlijke woning regelen meestal in hun samenlevingscontract hoe zij de maandelijkse kosten van hun huis betalen.

Privé aansprakelijkheid bestuurder BV ligt altijd op de loer

Vaker dan gedacht komt het voor dat bestuurders / oprichters van een BV overeenkomsten aangaan, waarvan al bij voorbaat twijfelachtig is of de BV die kan nakomen.

Wie betaalt de huishoudkosten?

Doet één van jullie de boodschappen en betaalt de ander de vaste lasten? Of pinnen jullie alle huishoudkosten van een gezamenlijke rekening?

Door Linkedin profiel aangemerkt als feitelijk bestuurder

Wees voorzichtig met het profileren van uzelf op Linkedin. Bij gebruik van de aanduiding ‘directeur’ kunt u zomaar juridisch verantwoordelijk worden als feitelijk bestuurder van een onderneming.

Stichting of Fonds op Naam?

Veel mensen dromen ervan: ooit nog eens een eigen stichting oprichten, en daarmee doelen nastreven die hen na aan het hart liggen.

Minderjarige wil nalatenschap verwerpen

Krijgt u een erfenis en weet u zeker dat de erfenis negatief is? Of wilt u de hele rompslomp met de afwikkeling van een erfenis of schuldeisers niet? Dan is het mogelijk om de erfenis te verwerpen.

Gevangenisstraf na misbruik algemene volmacht

Heeft u er al eens over nagedacht wie uw belangen zou kunnen behartigen als u niet meer wilsbekwaam bent? Veel mensen laten om die reden bij de notaris een algemene volmacht of levenstestament opmaken.

Overlijdensrisicoverzekering hypotheek is rust voor uw erfgenamen

Wordt bij overlijden het afbetalen van uw hypothecaire lening een ondraaglijke last voor uw erfgenamen? U kunt het voorkomen.

Samenwoonpartner niet aangemeld voor pensioen

Bent u gehuwd of geregistreerd partner? Dan is in de wet vastgelegd dat u recht heeft op elkaars pensioenopbouw bij scheiding en overlijden.

Aansprakelijkheid woningschuld betekent nog geen draagplicht

Voor samenwoners die 50/50 eigenaar zijn van hun huis en uit elkaar gaan, ontstaat de vraag wie door de bank op de hypotheekschuld kan worden aangesproken.

Gezamenlijk executeur?

Veel mensen twijfelen bij de vraag wie ze als executeur willen opnemen in hun testament. De executeur is degene de na overlijden uw nalatenschap regelt.

Erfgenamen reageren niet

Als meerdere personen samen erfgenaam zijn in een nalatenschap, moeten ze ook allemaal meewerken aan de afwikkeling van de erfenis, en hun handtekening zetten.

Levenstestament voldoet niet altijd

Inmiddels weten veel mensen in Nederland dat het maken van een levenstestament verstandig kan zijn. Met een levenstestament geeft u tijdens leven al volmacht aan een vertrouwd persoon.

Overdrachtsbelasting betalen bij aandeel in beleggingsmaatschap

Beleggen in onroerend goed is in trek. Zie ook de vele advertenties daarover in de bladen. Lucratieve rendementen in het vooruitzicht.

Herbenoeming bij verloop bestuurstermijn mogelijk

De regels rond zittingstermijnen van bestuurders in vereniging en stichtingen worden nogal eens minder goed nageleefd. Dat kan leiden tot vervelende onderlinge verhoudingen.

Geldlening aan kind vastleggen

Het komt regelmatig voor dat ouders geld lenen aan hun kinderen. Als die lening niet op papier wordt vastgelegd leidt dat bij overlijden van de ouders vaak tot problemen.

Kosten van verbouwing goed geregeld in samenlevingscontract

Samenwoners die hun huis gaan verbouwen, betalen de verbouwingskosten niet altijd ieder voor de helft. Zolang ze samen van hun huis genieten leidt dat meestal niet tot problemen.

VvE’s hebben moeite met verlenen van exclusieve rechten

Voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) en hun besturen is het soms ingewikkeld om bepaalde besluiten te nemen. Een voorbeeld daarvan is het nemen van besluiten over het al dan niet toekennen van exclusieve rechten.

Samenlevingscontract en volmacht bankrekening

Veel samenwoners openen een gezamenlijke rekening om de kosten van hun huishouding van te betalen. Sommige samenwoners lossen het anders op.

Wie betaalt de uitvaartkosten?

Bij het overlijden van een ouder, tekenen kinderen vaak zonder na te denken de opdracht voor de uitvaart. Meestal leidt dat niet tot problemen.

Onterfde erfgenaam moet bijstandsuitkering terugbetalen

Wie in Nederland van een bijstandsuitkering rondkomt, moet het ontvangen van een erfenis vrijwel altijd melden bij de uitkeringsinstantie. Door het krijgen van een erfenis kan het zijn dat iemand eigen vermogen krijgt.

Renteaftrek hypotheek na koop huis beperkt

Dagelijks worden (extra) hypothecaire leningen afgesloten door mensen die het huis al korter of langer in bezit hebben. De rente daarover is niet zonder meer aftrekbaar.

Uitgetreden vennoot is aansprakelijk voor huurachterstand die is ontstaan na zijn uittreding

Wie als vennoot uit een vennootschap onder firma uittreedt, is daarmee niet zonder meer ook van alle verplichtingen af.

Niet lang genoeg samenwonen

Partners kunnen tegen een gunstig tarief en met een grote vrijstelling voor de erfbelasting van elkaar erven. Daarvoor moeten zij wel aan de door de Belastingdienst gestelde voorwaarden voldoen.

‘Nieuw’ huwelijksvermogensrecht

Sinds 1 januari 2018 is er een nieuwe wettelijke regeling over huwelijksvermogensrecht van kracht. Toch schrikken er nog steeds trouwlustige koppels die bij de gemeente in ondertrouw gaan.

Tijdig informeren over overlijden ouders

Veel mensen maken tegenwoordig een levenstestament. Daarin benoemen zij een gemachtigde voor het geval ze door ziekte of ouderdom hun belangen niet meer kunnen behartigen.

BV biedt meer bescherming dan eenmanszaak

Steeds meer ondernemers stappen over van de rechtsvorm eenmanszaak naar een BV-structuur. Echter, de BV heeft niet alleen voordelen ten opzichte van de eenmanszaak.

Clausule in leveringsakte met gevolgen voor erfgenamen koper

Soms wordt een onroerende zaak – pand of stuk grond – aan iemand verkocht met de clausule om de zaak eerst aan de verkoper aan te bieden.

Van kantoorruimte naar woonruimte

Eén ding is wel al duidelijk geworden gedurende de coronacrisis: er zal steeds meer structureel worden thuisgewerkt.

Jongeren kopen vaker duurdere woningen

Bijna 20 jaar geleden kocht 70% van de jongeren onder de 35 jaar een huis in het goedkope segment. Vorig jaar was het beeld compleet anders.

Bestuurders verenigingen en stichtingen ook inschrijven in UBO-register

Sinds eind september moeten rechtspersonen en personenvennootschappen hun uiteindelijk belanghebbende(n) inschrijven in het UBO-register.

Maximumleeftijd voor eenmalige hoge vrijstelling door rechtbank ondersteund

Net een jaartje ouder dan 40 en daardoor de eenmalig verhoogde schenkingsvrijstelling mislopen. Dat is voor velen een zure gewaarwording.

Verhoogde schenkingen, maar niet aan kinderen boven de 40 jaar.

Veel ouders doen schenkingen aan kinderen. Zeker in de decembermaand wordt er vaak nog snel gebruik gemaakt van de mogelijkheden om te schenken.

Levensexecuteur verbeurt erfdeel in vermogen dat hij heeft verzwegen voor anderen

Onlangs spande een executeur samen met erfgenamen een procedure aan tegen de levensexecuteur. De levensexecuteur had een groot bedrag naar zichzelf overgeboekt.

Grasland bij woning kost meer overdrachtsbelasting

De laatste jaren komen steeds meer boerderijen te koop vanwege bedrijfsbeëindiging en er staan er ook genoeg te koop die al langer als woning worden gebruikt. Bij de verkoop van wordt vaak een flink perceel grond verkocht.

Belastingrente terug in 2021

Mensen die een erfenis ontvangen moeten aangifte doen voor de erfbelasting. Als ze meer erven dan het vrijgestelde bedrag, zullen zij erfbelasting moeten betalen.

Tijdelijke verhoging vrijstelling schenkbelasting in Belastingplan 2021

De Tweede Kamer heeft op 12 november 2020 het pakket Belastingplan 2021 aangenomen. In het pakket is een bijzondere verhoging van de vrijstelling voor schenkbelasting doorgevoerd.

Bewind en Alimentatie

In testamenten nemen ouders regelmatig een bewindregeling op. Meestal is het hun bedoeling om de kinderen pas op latere leeftijd de beschikking te geven over de erfenis.

Kinderloos en geen testament? Denk aan de rampenclausule!

Veel gehuwde en kinderloze stellen verkeren in de veronderstelling dat zij geen testament nodig hebben. ‘We zijn volgens de wet toch al elkaars erfgenaam?’.

Samenwoner kreeg investering in gezamenlijke woning niet terug

Samenwoners met een gezamenlijke woning regelen meestal in hun samenlevingscontract hoe zij de maandelijkse kosten van hun huis betalen.

Privé aansprakelijkheid bestuurder BV ligt altijd op de loer

Vaker dan gedacht komt het voor dat bestuurders / oprichters van een BV overeenkomsten aangaan, waarvan al bij voorbaat twijfelachtig is of de BV die kan nakomen.

Wie betaalt de huishoudkosten?

Doet één van jullie de boodschappen en betaalt de ander de vaste lasten? Of pinnen jullie alle huishoudkosten van een gezamenlijke rekening?

Door Linkedin profiel aangemerkt als feitelijk bestuurder

Wees voorzichtig met het profileren van uzelf op Linkedin. Bij gebruik van de aanduiding ‘directeur’ kunt u zomaar juridisch verantwoordelijk worden als feitelijk bestuurder van een onderneming.

Stichting of Fonds op Naam?

Veel mensen dromen ervan: ooit nog eens een eigen stichting oprichten, en daarmee doelen nastreven die hen na aan het hart liggen.

Minderjarige wil nalatenschap verwerpen

Krijgt u een erfenis en weet u zeker dat de erfenis negatief is? Of wilt u de hele rompslomp met de afwikkeling van een erfenis of schuldeisers niet? Dan is het mogelijk om de erfenis te verwerpen.

Gevangenisstraf na misbruik algemene volmacht

Heeft u er al eens over nagedacht wie uw belangen zou kunnen behartigen als u niet meer wilsbekwaam bent? Veel mensen laten om die reden bij de notaris een algemene volmacht of levenstestament opmaken.

Overlijdensrisicoverzekering hypotheek is rust voor uw erfgenamen

Wordt bij overlijden het afbetalen van uw hypothecaire lening een ondraaglijke last voor uw erfgenamen? U kunt het voorkomen.

Samenwoonpartner niet aangemeld voor pensioen

Bent u gehuwd of geregistreerd partner? Dan is in de wet vastgelegd dat u recht heeft op elkaars pensioenopbouw bij scheiding en overlijden.

Aansprakelijkheid woningschuld betekent nog geen draagplicht

Voor samenwoners die 50/50 eigenaar zijn van hun huis en uit elkaar gaan, ontstaat de vraag wie door de bank op de hypotheekschuld kan worden aangesproken.

Gezamenlijk executeur?

Veel mensen twijfelen bij de vraag wie ze als executeur willen opnemen in hun testament. De executeur is degene de na overlijden uw nalatenschap regelt.

Erfgenamen reageren niet

Als meerdere personen samen erfgenaam zijn in een nalatenschap, moeten ze ook allemaal meewerken aan de afwikkeling van de erfenis, en hun handtekening zetten.

Levenstestament voldoet niet altijd

Inmiddels weten veel mensen in Nederland dat het maken van een levenstestament verstandig kan zijn. Met een levenstestament geeft u tijdens leven al volmacht aan een vertrouwd persoon.

Overdrachtsbelasting betalen bij aandeel in beleggingsmaatschap

Beleggen in onroerend goed is in trek. Zie ook de vele advertenties daarover in de bladen. Lucratieve rendementen in het vooruitzicht.
NEEM CONTACT MET ONS OP

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Ook afspraken buiten de reguliere openingstijden zijn geen probleem.

Neem telefonisch contact op via 0541-723971 
of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.